اجرای دو طرح تحقیقاتی برای بهبود تولید گندم در دشتستان بوشهر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۳۴۰۷

اجرای دو طرح تحقیقاتی برای بهبود تولید گندم در دشتستان بوشهر

عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی بوشهر از اجرای دو طرح تحقیقاتی برای بهبود تولید گندم در شهرستان دشتستان خبر داد. این طرح‌ها با رهیافت مشارکتی و با هدف بهینه‌سازی مصرف کود و افزایش بهره‌وری در شرایط تنش شوری و کمبود نیتروژن در حال اجراست.

اجرای دو طرح تحقیقاتی برای بهبود تولید گندم در دشتستان بوشهر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، زینب نادری‌زاده، عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع بوشهر گفت: دو طرح علمی تحقیقاتی مدیریت تغذیه گندم با رهیافت مشارکت (PNT) برای بهبود تولید گندم در شهرستان دشتستان این استان به اجرا درآمد.

وی افزود: این طرح‌ها با هدف بهینه‌سازی مصرف کودهای شیمیایی، آلی و محرک‌های رشد در مزارع کشاورزان شهرستان دشتستان اجرا شده‌است تا بهره‌وری تولید گندم در شرایط مختلف بهبود یابد.

نادری‌زاده اضافه کرد: این دو طرح تحقیقی توسعه‌ای شامل مدیریت تغذیه بهینه نیتروژن در گندم آبی که دومین سال اجرای خود را سپری می‌کند و مدیریت تغذیه گندم آبی در شرایط تنش شوری که در سال چهارم اجرا قرار دارد، است.

افزایش عملکرد و کیفیت گندم با مصرف بهینه کود


وی بیان کرد: این طرح‌ها با مشارکت معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان و همکاری کشاورزان منطقه اجرا می‌شود و تلاش دارند با مصرف بهینه کودهای شیمیایی و محرک‌های رشد، عملکرد و کیفیت محصول گندم را افزایش دهند.

نادری‌زاده تأکید کرد: اجرای این طرح‌ها نقشی مؤثر در دستیابی به کشاورزی پایدار و ارتقای سطح دانش فنی کشاورزان خواهد داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار